AanmeldenRedenen om je aan te melden

Ontvang de nieuwsbrief

Ontvang af en toe informatie over de status van de ontwikkeling van het platform, de laatste informatie over de app en nieuwe ideeën die we kunnen toepassen.

Spreek je ondersteuning uit voor het initiatief

Laat de wereld weten dat je achter het Kennispact project staat. We hebben daarvoor alleen je naam en e-mail adres nodig en we willen graag weten in welk vakgebied je zit. Jij laat weten waar je voor staat, en wij hebben een idee wie er ons een thumbs up geven. Klik hier voor meer informatie over wat dit precies inhoudt.

Bouw met ons mee aan het platform

Wij zijn op zoek naar collega's in de zorg(opleidingen) die de kennis die het (open) platform bevat willen helpen verrijken. We zijn een stevige Evidence Base aan het bouwen, maar kunnen hier jouw hulp goed bij gebruiken. Door je aan te melden krijg je toegang tot de database zodat je informatie kunt toevoegen. Dit moet wel aan de hand van verifieerbare bronnen geschreven zijn, zodat we kunnen nalezen dat de informatie juist is. Als je hier een actieve rol in kunt spelen, willen we je daar graag voor belonen. Zie voor meer informatie de webpagina over toevoegen na het aanmelden. Lees in het dankwoord wie je al voor zijn gegaan.

Test de nieuwste versies van het platform en geef feedback

We zoeken betatesters die feedback geven op onze informatie en het kennisplatform, en ideeën hebben om het platform verder door te ontwikkelen. Ontvang toegang tot de nieuwste functies van de app, zodat jij die met een kleine groep pioneers / first adopters kunt beoordelen, voordat de rest van de gebruikers hiertoe toegang krijgt.

Aanmeldformulier

Vul het volgende formulier in om een account te maken. Ontvang je de nieuwsbrief al? Vink deze dan opnieuw aan! Aanmelden voor het betatesterprogramma kan na aanmelding. Let op: velden met een * zijn verplicht.

Kies je huidige fulltime werkzaamheid:
Kies je (voornaamste) app besturingssysteem:
Kies je platform(s):